Kymmenen vastausta

Sain Kiljusten blogin Minnalta tämmöisen kivan haasteen, ja lupasin toteuttaa sen tällä viikolla. No sunnuntaillehan asti tämä venähti, mutta aikarajan sisällä pysytään... ;D 

1. Millainen oli lapsuudenkotisi?

Parilla sanalla sanoen, tosi vaihteleva. Vanhemmat erosi kun olin alle kouluikäinen, useita muuttoja, isäpuoli jonka kanssa alkuun tultiin toimeen hyvin mutta myöhemmin ei todellakaan. Mutta noin niikun muuten, en valita mistään, mulla oli kuitenkin silti ihana lapsuus <3 


2. Mitä harrastit lapsena? 

Me asuttiin sellaisella paikkakunnalla, ettei harrastuksia hirmuisesti ollut. Jossain vaiheessa ala-astetta (kolmannella luokalla...?) aloitin kuitenkin tanhun (kansantanssi), jossa moni kaveri jo olikin. Se oli aika kivaa, treenit oli kerran viikossa, esiinnyttiin suht paljon ja kilpailtiinkin. Ja usein meidän ryhmä sijoittui :D 


3. Kaunein kukka?

Tämä on vaikea! En hirveästi edes tunnista kukkia... Mutta sanoisin että ehkä joku ihanan värinen ruusu. Pinkki, vaaleanpunainen.

4. Mikä elementti (vesi, maa, tuli, ilma) kuvastaa eniten sinua?

Se mikä kuulostaa omalta, on maa. Kai se on sitten se? Muut on enemmän ja vähemmän pelottavia. 

5. Oletko optimisti vai pessimisti?

Pyrin olemaan kyllä optimisti, vaikka se todella usein vaikeaa onkin. Kuitenkin, pitkällä ja vaikealla masennustaustalla väittäisin, että parempaan ollaan tuon suhteen jo päästy siitä, mitä se on joskus ollut. 

6. Oletko aamun- vai illanvirkku?

Ehdottomasti illan! 

7. Unelmamatka?

En oo koskaan käynyt Tukholmaa kauempana, joten oikeastaan mikä tahansa. Toisaalta, nautin aivan valtavasti aina kun lomaillaan pohjoisessa, synnyinseudulla tutuissa maisemissa ja läheisten ihmisten keskellä. En oikeastaan kaipaa mitään matkustelua, olishan se kivaa mutta... jos pitäis valita, niin menisin mieluummin pohjoiseen. 

8. Milloin ostit viimeksi jotain itsellesi, mitä se oli? 

Eilen, pienen askartelupaperilehtiön Vallilan kuoseilla.

9. Lempikaupunkisi kotimaassa?

Rovaniemi! <3 En oo tosin käynyt siellä sen jälkeen kun 2009 haettiin muuttokuorma Lahteen, mutta se on ensimmäinen paikka ikinä, missä tunsin yksinäisyydestä huolimatta, että olin KOTONA. Rakas, ihana kaupunki. 

10. Kolme elämäsi kauneinta asiaa?

Läheiset (lasken tähän myös ystävät ja eläimet, koska eläimet kuuluu perheeseen), rakkaus todella monenlaiseen käsillä tekemiseen ja kyky iloita hyvinkin pienistä, ehkä arkipäiväisistä asioista.

Haastan jokaisen blogin omistavan lukijan tekemään tämän myös, jos ei ole tehnyt jo :) 


springsun

Kommentit

  1. Mukava oli lukea vastauksiasi :) Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!
Pysytäänhän kuitenkin asiallisella linjalla :)