Rahula Lahti, monipuolinen lemmikkitarvikekauppa


*Kaupallinen yhteistyö Lahden Rahulan ja Päijätmedian kanssa*

rahulakassi

Sain testiin ihanan kassillisen herkkuja Lahden Rahulasta, joka on ollut meidän vakkari lemmikkiruokakauppa jo muutamia vuosia. Ystävällinen, asiantunteva palvelu sekä laaja valikoima ovat se tärkein asia, eikä  liikkeen sijantikaan oikeastaan voisi olla meille parempi: kauppakeskus Karisma matkan varrella Lahdesta kotiin, vieläpä ilmaisella parkkihallilla. 

Rahulan raakaruuat valmistetaan laadukkaista, luonnollisista, kotimaisista raaka-aineista omassa tehtaassa Lahdessa. Valikoiman kymmenistä eri tuotteista löytyy herkkuja moneen lähtöön, kuivattuina ja pakasteena. 
Myymälät löytyvät Lahden lisäksi Jyväskylästä, Lappeenrannasta, Mikkelistä, Varkaudesta ja Haukiputaalta.

Koirien ja kissojen lisäksi ruokaa ja tarvikkeita löytyy myös muille lemmikeille, akvaariosta jyrsijöihin, sekä lemmikkikalat, matelijat ja pienet jyrsijät ovat Karisman liikkeen valikoimissa. 

Meillä on sellainen kiva tapa, että kun juodaan kahvia, niin koira saa aina jonkin pienen tai välillä isommankin herkun. Se osaa tulla sitä odottamaan jo siinä vaiheessa, kun kuulee että kahvipannu nostetaan keittimestä... :)

Tällä kertaa Rasse saikin valita Rahulan kassista jonkun paketin, josta kahvinami otetaan. 

rassen_valinta

dentacare

Rassen valinnaksi koitui Purinan Dentalife, mukavan paksuja pureskeltavia "tikkuja", joita tuollainen noin 30-kiloinenkaan koira ei ihan sekunnissa tai kahdessa hotkaise vaikka ahne onkin.

Onko Rahula teille jo tuttu? Jos ei, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan! :)

Kommentit