Luukku 4: Jouluherkut TOP 5

Nyt on aika laittaa jouluherkut järjestykseen! Tämä tulee kyllä ehkä olemaan hieman vaikeaa... :D 

1. Öööö... No Julia-karkit, ne perinteiset punaiset. Ne on kuuluneet jouluun ihan pienestä lapsesta asti, ja läheiset jo tietää että jos minua haluaa suklaalla ilahduttaa, niin ne on ainakin varma valinta aina.

2. Uunilohi, tai savustettu lohi. Jompaa kumpaa on saatava jouluna, tämä ei nyt varsinaisesti herkkuihin silleen lukeudu vaan ruokiin, mutta on niiiiiiin hyvää! Graaviloheen taasen en sitten koske, suutuntuma on sellanen etten vaan kykene.

3. Joulutortut. Kaupan torttutaikinasta, tähden muotoisena, hillo ehdottomasti luumuhilloa ja sakaroiden alla, ei missään nimessä mitään tomusokeria päälle :D Omena-kanelihillo on myös ihan jees, mutta... se ei maistu joulutortulta sitten. 

4. Vaalea "joulukakku", onkohan se nimeltään maustekakku...? Kuitenkin sellanen joulunmakuinen, enkä nyt tarkoita sitä hedelmäkakkua, joka näyttää anteeksi nyt vain, vähän siltä että joku on tuonut linnunruokaa pöytään. 

5. Piparit... eikun taikina! Kyllä, se on paljon parempaa raakana kun paistettuna. Ja kyllä, saan siitä edelleen mahani jossain määrin kipeäksi joka joulu... 

...Kylläpä nousi jo vesi kielelle :D 

joululeivonnaiset

Minkälainen sinun listastasi tulisi? :) Kerro toki kommentteihin! 



Kommentit