Luukku 1

No niin, eiköhän polkaista käyntiin blogin joulukalenteri. Ajatus on jakaa joka päivä jotain jouluun tai sen odotukseen liittyvää, mutta sekaan saattaa pujahtaa välillä jokunen luukku jotain muutakin pientä :)

Ensimmäisen luukun aiheena on kirjaimellisesti ensimmäinen luukku. Esittelyssä on nimittäin joulukalenterini.

Ikuisena Harry Potter-fanina ilahduin, kun näin Prismassa ensimmäisen Potter-kalenterin ikinä, ja vieläpä hauskana Lego-versiona. Ikäsuositus: 7-vuotiaista alkaen, ja mitä tekee Oili 36vee? No hankkii sen tietenkin itselleen! Ajatuksena toki, että luukuista tulevat jutut ovat kivoja meidän tulevaan pieneen Potter-vitriiniin. Toiset kerää Muumimukeja, toiset leivänpaahtimia ja minä Potter-tavaraa... :)
Olisin halunnut Emp:iltä sellaisen kalenterin jossa on minikokoisia Funko Pop-hahmoja, mutta sen hinta oli hivenen kirpaiseva... En sentään maksa yli 60e tuollasesta, tuo 30e tästä Lego-versiosta oli jo siinä rajalla että jätänkö kauppaan vai en.



kalenteri


kalenterietu


kalenteriluukku1


kalenteriluukku1_1


kalenteriluukku1_2


Ekasta luukusta tuli siis Harry, jolla oli jostain mystisestä syystä kaksi taikasauvaa... Tuossa on kiva tuo etuosa, kun nuo tyypit ja tavarat voi keräillä tuohon esille sitä mukaa kun niitä tulee. 


Pysykäähän linjoilla kalenterin tiimoilta ja muutenkin! :) Ja niin, vastoin valtavirtaa, joulukalenteripäivitykset tulee iltaisin, ei aamulla. 

Onko sulla kalenteria ja jos on niin millainen? Mitä mieltä ylipäätään olet siitä, että aikuisilla (pyhpah, minä en aikuistu ikinä...) ihmisillä sellainen on? Minä nimittäin tunnen niin paljon ei-lapsia, jotka ostavat kalenterin tai useammankin joka ikinen joulukuu, enkä näe sitä mitenkään vääränä asiana. Miksi niitä muuten tehtäisiin esimerkiksi teeversioina, tai miksi on olemassa kosmetiikkakalentereitakin, koska kuka nyt lapselle ostaa meikkejä? :) 

Kommentit