(Joulu)pipariksi mennyt kalenteri, selityksiä tarjolla!

Niin. Monenmonta kalenteriluukkua tai niiden ideaa meni mönkään tavalla tai toisella, ja varaideoitakaan ei pahemmin ollut. Esimerkiksi kun suunnittelee tekevänsä vaikkapa jonkun tietynlaisen joulukoristeen, ja kuvata sen vaihe vaiheelta vaikka ohjeineen, ja sitten kun alkaa sitä tekemään, niin joku oleellinen vekotin onkin jossain niin hyvässä tallessa että sen voi sanoa olevan kirjaimellisesti hukassa... Ei ole muuten löytynyt vieläkään! Ja toinen, jonka tosin löysin mutta en todellakaan silloin kun oli tarkoitus, oli kynsilakkalaatikko. Kaikki meikit on kyllä tallessa muuton jäljiltä, mutta kynsilakkoja piti hakea monta päivää, ennenkuin ne tuli puolivahingossa vastaan. Oli kiva ajatus pikkujoulukynsistä ja kenties samanhenkisestä meikistä, mutta... Pikkujouluaikakin oli ja meni. Lisäksi kaikki muut mönkään menneet ideat, sekä koko mielen ja ajatukset välillä täyttävä paha ahdistus. 

Yritän kuitenkin näille viimeisille päiville raapia jotain vielä kokoon, ja jos saan sen mahdollistumaan, niin aatolle voisi ehkä olla joku pieni ylläri. En lupaa sen suhteen vielä mitään, mutta katellaan :) 

Anteeksi.

Kommentit

  1. Lähes kuukaudeksi sitoutuminen näihin joulukalenteri-hommiin on yllättävän rankkaa ja/tai haastavaa. Opin sen kantapään kautta, nimimerkillä vielä kolme päivää Päijät-blogien kalenteria jäljellä ja pahasti loman tarpeessa.. :D Kiva kun jaksoit kuitenkin tehdä kalenteria, oikein antoisaa joulun aikaa sulle! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!
Pysytäänhän kuitenkin asiallisella linjalla :)