Maalle luonnon rauhaan

Niin siinä sitten kävi, että ennen niin vannoutunut kaupunki-ihminen vähän salaa haaveili maalla asumisesta pari vuotta, ja sitten tuli kiva mahdollisuus miehen töiden myötä - ihan kohta me molemmat ollaan virallisesti savolaisia! :D 

Viime viikonloppu vietettiin jo uudessa kodissa, hieman vajavaisesti ilman mikroa, kattiloita ja patjamajoituksella. Vähän niinkun oltaisiin oltu retkellä... Tuo viikonloppu aikaansai lopullisen totaalisen ihastumisen uuteen kotiin, se mahtava tilanmäärä siellä on ehkä ihan parasta, ja se ettei asunto sijaitse kerrostalossa! Rivitalokolmio, oma pieni takapiha, ei kerrostalolähiömaisemia eikä liikenteen melua. Lisäksi pieneen keittokomeroon tottuneena oikea keittiö on suorastaan luksusta.
Kun kaikkeen lisätään se että tämä vielä tällä hetkellä nykyinen pieni ja ahdas koti muka-halvalla hinnallaan on kalliimpi kun tuo tilava rivitaloasunto, niin hullujahan me oltaisiin jos ei oltaisi valittu siellä asumista! :D Lisäksi, työmatka lyhenee noin reilusta 70 kilometristä sellaiseen kävellenkin kuljettavaan, mikä on tietenkin myös äärettömän hyvä bonus.

Tällä hetkellä asustelen vielä Lahessa, laatikoiden ja säkkien keskellä. Nytkin pitäisi pakata, mutta koska ihmisen luontaisiin tarpeisiin kuuluu runsas kahvinjuonti ja silloin tällöin myös syöminen, niin niiden varjolla voi pitää välillä taukoakin... ;) 

Ja mitä tulee minuun ja Päijät-Blogeihin, niin on jo aiemmin sovittu, ettei minua potkita yhteisöstä pois muuton vuoksi - en ole kuitenkaan niin kaukana, että se estäisi osallistumasta meidän tapahtumiin, ja tässä reilun 10 vuoden aikana Lahti on kuitenkin ehtinyt vähän tulla tutuksi sen verran, että menee taatusti kauan että Päijät-Hämäläisyys poistuu minusta, jos koskaan.

Kotipäivityksiä siis luvassa, jahka koti on vähänkään siinä kunnossa että voin siellä kuvailla :)



Kommentit

  1. Onnea uuteen kotiin! Ja tsemppiä muuttoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)

      Ja anteeksi, kun tää tulee näin myöhään. Mulle ei tullu ihan mitään ilmotusta että olis ylipäätään kommentteja tullut, nyt ihan vahigossa vasta huomasin :O

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!
Pysytäänhän kuitenkin asiallisella linjalla :)