maanantai 9. huhtikuuta 2018

Superdieetin alkajaiset


Moikkamoi!

Mites teidän viikko on alkanut?

Itehän pääsin sängystä ylös vasta siinä puoli kymmenen, sitten lääkkeitä kurkusta alas ja ihmettelemään uuden aamupalan valtavaa kokoa.
Tänään siis alkoi Fitfarmin 12 viikon pituinen Superdieetti, jolla olen mukana. Ajattelin ainakin välillä kertoilla vähän että miten menee ja miltä tuntuu ym, maksullisen valmennuksen suomissa rajoissa. Esimerkiksi ruokien tarkkaa määrää tai treeniohjelmien tarkkoja tietoja en tietenkään voi sanoa.
Pudotettavaa kuitenkin on joitakin kymmeniä kiloja, ja toivotan kaikki tervetulleiksi mukaan tsemppaamaan ja seuraamaan, että kuinka käy :)

Tunnin päästä pitäisi syödä taas, ja tuntuu että ei todellakaan, ei pysty ei kykene... :D Mutta syötävä on. Aterioiden väliin jättäminen on ihan yhtä haitallista kuin se, että syö niiden lisäksi jotain ylimääräistä. Siitä nyt tuskin on pelkoa jo senkin takia ettei varmasti tee ainakaan alkuun mieli ihan mitään muuta... Mutta kyllä tämä tästä.

Salitreenitkin meni uusiksi, tänään oon menossa jo testaamaan uutta ohjelmaa. Perjantai-illasta on edelleen reidet jumissa, joten odotan innolla, mitä ne sanoo huomenna :D Voi apua.

Onko joku teistä myös mukana tässä valmennuksessa, tai jossain muussa Fitfarmin pitämässä? Tai oletteko olleet joskus aiemmin ja minkälaista oli?
Mulla on takana nyt eilen päättynyt Go fat go, josta puhuinkin aiemmin. Sinne jäi muutama kilo ja useampi sentti ympäri vartaloa, joten ei sekään mikään turha todellakaan ollut. Lisäksi gfg:läiset sai mukavan alennuksen noihin nyt alkaviin valmennuksiin, kymppi hinnasta pois. Näinollen 49e 12 viikosta ei todellakaan ole paha hinta!


aamupuuro_090418

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!
Pysytäänhän kuitenkin asiallisella linjalla :)