perjantai 23. maaliskuuta 2018

Oon niin fiiliksissä

Maanantaina alkoi Fitfarmin maksuton Go fat go, johon hyppäsin mukaan. Kun salilla käyn jo muutenkin, niin tuosta sain sinne sitten uuden ohjelman, sekä ruokaohjeet, joiden kanssa harjoitella rautaista itsekuria :)

Pakko sanoa kyllä, että ihan hyvin on mennyt nämä 5 päivää. Valmennus kestää siis kokonaisuudessaan 3 viikkoa, minimaalisen pieni hetki ihmisen elämässä, mutta kuitenkin sen verran pitkä, että siinäkin ehtii saada ainakin sisäisesti positiivista muutosta aikaan. Itse ainakin huomaan, että vaikka vaaka ei vielä juurikaan ole heilauttanut lukemaa alasuuntaan, niin mieli on virkeämpi ja olo parempi. Jää nähtäväksi, kuinka paljon positiivisuutta reilut 2 viikkoa ehtii vielä tuomaan :)

Ainoat vaikeudet on olleet ehkä siinä, kun mies tekee jotain supertuoksuvaa tonnikalajuustonamileipää mikrossa ja omalla lautasella on salaattia, mutta niin... valintoja valintoja... ;) Entisenä (ainakin toivottavasti sellaisena) leipähiirenä leivästä irrottautuminen on vaikeaa, mutta ei näemmä ollenkaan mahdotonta. Ja saahan tässäkin leipää syödä, mutta en syö. En ainakaan toistaiseksi.
Keskiviikon treeni jäi harmittavasti välistä, kun jo edellisenä päivänä olo oli sen verran kipeä että vietin keskiviikon juoden finrexiniä särkylääkkeen kanssa. Tänään kokeilin mielenkiinnosta ensimmäistä kertaa valmennukseen kuuluvaa kotitreeniä, ja voin sanoa että se ehkä kuulostaa kevyeltä ja helpolta, mutta teepäs muutama kierros :D

Oon lukenut ja kuullut "huhuja", että noiden valmennuksien ja etenkin tuollasen lyhyen pätkän ruokavalio olis ihan kitudieettiä ja koko ajan on nälkä ja huimaa ja hiukset lähtee ja ja ja... No jaa. Jos noudatat sitä kunnolla niin ei tarvi kyllä ollenkaan kitua. Tottakai kalorimäärät on pienet, koska tarkoitus on karistaa rasvaa lyhyessä ajassa, kai sen nyt ymmärtää jokainen? Tarkoitushan ei kuitenkaan ole jatkaa tuolla tyylillä kauan, vaan vähitellen nostaa ruokailu sopivalle tasolle, mikäli on halua ja tarvetta tiputtaa painoa :)

8 kommenttia:

 1. Olen bongaillut tuosta Go fat gosta juttuja ympäri somea, mutta mielenkiintoista kuulla jonkun henkilökohtaisia kokemuksia valmennuksesta! Kolme viikkoa on tosiaan todella lyhyt aika, mutta varmasti toimii hyvänä motivaation herättäjänä ja alkuboostina :) Toivottavasti säästyt pahemmilta flunssilta ja pystyt vetämään hyvillä voimilla valmennuksen loppuun asti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, tällä hetkellä on ainakin onneksi ihan terve olo :)

   Poista
 2. Fitfarmin ohjelmia on monet kyllä kehuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähintään yhtä monet myös haukkuu ja arvostelee ihan sillä perusteella, että joku kumminserkunkissanhoitaja on joskus ollut ja tyyliin hiukset lähti ja iho meni huonoksi ja elimistö sekaisin... Sitten käykin ilmi että ei ole noudattanut ohjeita :/
   Fitfarmilla on kuitenkin ihan ammatti-ihmisiä, miksi ohjeistaisivat johonkin, mikä on vaarallista tai terveydelle haitallista :)

   Poista
 3. Kiva kuulla, että sinäkin tartuit tähän mahdollisuuteen. Ystäväni on myös mukana. Itse en voinut osallistua kun tuleviin viikkoihin mahtuu niin paljon pakollisia työjuttuja, joissa ruokaohjeita olisi ollut todella hankala noudattaa. Eikä varmasti oli kitudieetti :) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan tuon toisaalta voinut toteuttaa sitten kun se elämäntilanteeseen sopii, ottaa vain ohjeet talteen :) Tosin Facebook-ryhmän ja foorumin tuki on ihan loistava ja ne on vain tuon valmennuksen ajan.

   Poista
 4. Tsemppiä treeneihin! Hitaasti hyvää tulee :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!
Pysytäänhän kuitenkin asiallisella linjalla :)