lauantai 19. elokuuta 2017

"Kaikki maahanmuuttajat pois Suomesta!!"


Ajatteletko sinä noin niin kuin monet suomalaiset?

Minä en. Edelleenkään, eilisestä huolimatta. Koska sellaiseen ei ole mitään syytä.

Tunnustan, olen rasisti, olen ollut sitä todella kauan. Olen sitä kuitenkin periaatteellisesti, enkä koe negatiivisia tunteita ketään ihmistä kohtaan syntyperän, taustan, ihonvärin, uskonnon, ulkonäön YOU NAME IT takia. Ne syyt on jossain ihan muualla, kuten siinä, että tullaan hyvinvointimaihin turvaan ilman aikomustakaan edes yrittää sopeutua ja hankkia itse elantonsa. Rikollisiakin meillä on ihan riittävästi omasta takaa, niitäkään ei tarvisi tulla enää muualta lisää, tai mitään ääripääsekopääporukkaa, joka tuossa eilen todistettiin. 

On helppoa ajatella että eihän meillä täällä Suomessa mitään käy, ne on tuolla kaukana jossain kun tekevät iskuja... Nyt on pakko jo uskoa, ettei mekään eletä enää missään lintukodossa.

Epäuskonsekaisin tuntein seurasin uutisointia (ja myönnän, myös somea) eilisen, uskomattomasta tulikin totta. ”Yksittäistapaus”, meuhkaavat suvakit, kunnes poliisikin myöntää, että tutkitaan terrorismina... Tsiisus.Syvä osanotto uhrien läheisille, tällaista ei missään nimessä saisi tapahtua, ei Suomessa eikä muualla!

Elämää on kuitenkin jatkettava, joten en anna pelolle valtaa, matkustan huomenna Turkuun. En tapauksen vuoksi vaan muuten, ja liputkin jo ennakkoon ostettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!
Pysytäänhän kuitenkin asiallisella linjalla :)