sunnuntai 28. toukokuuta 2017

No mutta hei taas!

Tässä on nyt seilattu eessuntaas, kokeiltu milloin mitäkin blogialustaa koska tämä alkoi kiukuta. Pitkällisen päättämättömyyden lopputulema on kuitenkin se, että en vaan osaa olla muualla kun bloggerissa. Pyydän siis anteeksi tätä jatkuvaa muutosta blogipaikan suhteen, nyt pysyn täällä! Ei ole bloggerin voittanutta, ainakaan vielä.

rasseyölenkki
Hiljainen on öinen kylätie...
Tarkoitus oli jollain tapaa arkistoida aiemmat tekstit tästä blogista, mutta onnistuin jotenkin tuhoamaan ne lopullisesti, hupsista. Viime kesänä kirjoitetut esittelyt tuolla nyt kuitenkin vielä toistaiseksi ainakin on. Ehkä on ihan hyväkin aloittaa ns. puhtaalta pöydältä, en tiedä.


Innostuin viime kesän loppupuolella pienesti geokätköilystä, ja nyt tänä keväänä innostus on talven jäljiltä nostanut isommin päätään. Läheltä kotia onkin jo varmaan aikalailla kaikki purkit haettu, yhden nyt äkkiseltään muistan olevan löytämättä. Tuolla "läheltä" tarkoitan nyt sellasta käytän koiran lenkillä ja kätköilen samalla -läheisyyttä, eli kesäaikaan ehkä parin kilsan säteellä, riippuen säästä. Kun on kovin lämmintä, niin päiväsaikaan käydään lähinnä pieniä mutkia vaan tarpeilla ja lenkit hoidetaan sitten yöllä kun on viileää. Ja silloin taasen ei ainakaan metsäkätköjä hirmuisesti näe :D
Tuossa ollaan just tulossa iltalenkiltä, ja käytiin kätkö loggaamassa. Oikein mukavaa ja koukuttavaa puuhaa vaikkei mulla ole löydettyjä kun ihan muutama, suosittelen tutustumaan.

Tämä yö menikin taas sitten valvoessa... Voi olla että ajastan tämän myöhemmälle aamulle, mutta tätä kirjoittaessa kello on hieman yli neljä aamulla. Menin kyllä peiton alle spotifyn ja kuulokkeiden kanssa puolenyön jälkeen, kuuntelin musiikkia lähes pari tuntia ja totesin että parempi nousta kun uni ei vaan tule. Normaalisti sammahdan kyllä suht pian jos väsyttää ja keskityn musiikin kuunteluun, tämä on todettu tosi monilla bussimatkoillakin aikoinaan Lahti-Jyväskylä -välillä :D Nyt tuntui että se vaan piristi. Kummallista.

Ai niin! Koska en henkilökohtaisesti tunne ketään bloggareita täältä suunnalta, niin mainostan nyt että Facebookista löytyy vasta perustettu ryhmä nimeltä Päijät-blogit. Eli siis kaikki Päijät-Hämeen bloggarit sinne, jos teillä on facebook käytössä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!
Pysytäänhän kuitenkin asiallisella linjalla :)